Verpakkingstape - Technische Tapes

  • Manuele en machinale tapes
  • Diverse soorten verpakkingstape
  • Gepersonaliseerde bedrukking

Ga voor een tape die bij je past

Ben jij op zoek naar een sterke dubbelzijdige tape met verticale kleefkracht? Of eerder een die gemakkelijk te gebruiken is en snel terug verwijderbaar? Afhankelijk van je plakoppervlak en het materiaal dat je wil vastplakken, gaan we samen op zoek naar de meest geschikte oplossing hiervoor. Als groothandelaar en totaalleverancier van verpakkingsmaterialen vullen wij dagelijks de verpakkingsbehoefte in bij industriële klanten in België en zelfs daarbuiten. Neem gerust contact met ons op.

Tape bestellen

Duct tape

De meest bekende tape die er is. Er is een enorm aanbod aan duct tape waaruit je kan kiezen. Bij Rovapack kan je terecht voor al je vragen over duct tape en over speciaal aangepaste rollen

Inpaktape

Inpaktape is één van de meest gebruikte tapes op de wereld. Bij Rovapack kunnen we deze volledig personaliseren en op maat van jouw bedrijf leveren.  Heb je vragen over inpaktape of weet je niet welke je moet gebruiken, contacteer ons dan zeker!

Afplaktape

Afplaktape is zeer bekend uit de schilderwereld om delen van objecten af te plakken zo dat deze niet beschadigt worden.  Ook dit vind je bij Rovapack in alle soorten en maten.

Plakband/Brede plakband

Plakband vindt je in verschillende vormen en maten. In veel situaties heb je zelfs brede plakband nodig. Voor de juiste keuze on jouw bedrijf kan je ons contacteren. Zo maak jij de juiste keuze!  

Gekko tape of ook wel gecko tape genoemd is een speciaal soort tape dat heel multifunctioneel is. Dankzij de unieke nano-stuctuur kan het op alle oppervlakken blijven plakken en dit zonder restanten na te laten. Deze tape is ook perfect herbruikbaar! Voor meer info contacteer ons.

Breekbaar tape/Fragile tape

Deze tape wordt gebruikt om verpakkingen dicht te plakken die breekbaar of "fragile" zijn. Zo is het voor iedereen die met de verpakking in aanraking komt meteen duidelijk dat ze voorzichtig moeten zijn. Bij Rovapack zijn deze tapes in verschillende vormen en maten beschikbaar.

Adhesive tape

Adhesive tape is de overkoepelende vorm van tape en is een combinatie van plakmiddel en de stof waar het dan aan verbonden is. In het nederlands wordt dit plakband genoemd. De meest bekende vorm van adhesive tape is de transparante standaard rol die je thuis vaak gebruikt. Maar alle voorgenoemde soorten tape zijn dus adhesive tapes.

Gaffer tape/Gaffa tape

Gaffa tape of gaffer tape is bekend uit de muziek- en danswereld. Het gebruik ervan kan dienen voor het afplakken of verbergen van elektriciteitsdraden op een set of podium. Er zijn nog meer toepassingsmogelijkheden, contacteer ons voor advies of gepersonaliseerde bestellingen!

Tijdelijke aanbieding tape

Geniet snel nog van onze verlaagde prijzen en voorkom dat overgebleven stockartikelen worden weggegooid. Zo gaan we samen verspillen tegen.
Naar de tape aanbieding
Image Gepersonaliseerde tape Rovapack

Creëer een unieke merkervaring met gepersonaliseerde tape

Inpaktape is één van de meest gebruikte tapes op de wereld. Wil jij graag je eigen logo of persoonlijke tekst op je tape? Dat kan! Aarzel zeker niet om ons te contacteren om je ontwerp te vertellen.

Bespaar tijd met inpakken

Tape dispensers

Tape dispensers Rovapack

Ga jij liever voor een duurzaam alternatief?

Paper tape is milieuvriendelijk, gemakkelijk te gebruiken en kan volledig gepersonaliseerd worden met jouw logo of tekst naar keuze.
Meer over paper tape
Gepersonaliseerde gummed paper tape Rovapack

Niet zeker welk materiaal je nodig hebt?

We bekijken graag samen wat voor jou de beste oplossing is.
Krijg ons advies via mail of afspraak
Of bel ons op +32 3 613 21 12
Image