Kartonnen dozen

Kartonnen dozen in golfkarton hebben veel voordelen voor het verpakken van uw producten of goederen. Ze zijn licht, hebben schokwerende eigenschappen en zijn volledig recycleerbaar

Kartonnen dozen nodig?

Voor al je producten bieden wij geschikte dozen op maat. Alle dozen zijn leverbaar in:

  • afmetingen van 4 tot 120 cm en in verschillende formaten en vormen
  • enkele, dubbele of driedubbele golf
  • bedrukt of onbedrukt
  • wit of bruin
  • zowel in kleine als grote hoeveelheden
Ontdek ons volledig assortimentuit voorraad leverbaar

Ons assortiment kartonnen dozen:

Wijndoos

Een goede wijndoos is op maat gemaakt. Je test namelijk zelf niet graag of scherven nu wel echt geluk brengen. Bij Rovapack geven wij de juiste service zo dat we de wijndoos kunnen bieden die het best bij jouw situatie past. Meer info over onze wijndozen nodig? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Verzenddoos

Een verzenddoos is een belangrijk aspect voor bedrijven die vaak iets verzenden.  De op maat gemaakte verzenddozen van Rovapack kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Voor meer info over aankopen of extra modificaties kan je ons contacteren!

Postdoos

Postdozen worden vaker dan ooit gebruikt. Moet jouw bedrijf vaak iets verzenden? Dan zijn de op maat gemaakte postdozen van Rovapack zeker een oplossing. Bel ons zeker op om de voordelige aankoopopties te bespreken. Voor meer info over aankopen of over postdozen kan je ons ook steeds contacteren!

Omdoos 

Een omdoos wordt gebruikt om losse verpakkingen in één kartonnen doos te transporteren. De omdozen worden in veel formaten geleverd en zijn personaliseerbaar! Voor meer info aarzel niet om ons te contacteren

Niet zeker welk materiaal je nodig hebt?

We bekijken graag samen wat voor jou de beste oplossing is.
Krijg ons advies via mail of afspraak
Of bel ons op +32 3 613 21 12
Image

Wil jij onze gloednieuwe KMO Sample Box ontvangen?

Laat je gegevens achter en wij sturen ze gratis op!

    Sample box Rovapack