Verpakkingen: een totaaloplossing voor uw pallet

  • Alle soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen
  • Gratis advies
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Verpakking en verpakkingsmateriaal

De juiste verpakkingsmaterialen hebben om producten goed en veilig te vervoeren is van essentieel belang. Het uitgebreid gamma van onze verpakkingsartikelen biedt jou verschillende opties om jouw bedrijf verder te helpen. Zo kan jij snel en efficient alles verpakken en vervoeren.

Wij zijn een groothandel in verpakkingsmaterialen gelegen in Antwerpen. Als totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen bieden wij tal van oplossingen op maat bij industriële klanten in België en zelfs daarbuiten. Door kwaliteit, flexibiliteit, en een snelle leveringen weten we ons te onderscheiden van andere aanbieders.

Ik wil graag een totaaloplossing

Soorten verpakking en verpakkingsmateriaal

Als groothandel in verpakkingen bieden wij ook verpakking op maat en gepersonaliseerde verpakking van verschillende van onderstaande artikelen zodat jij jouw pallet veilig en volledig zoals jij het wil kan afleveren.

Bespaar tijd met onze verpakkingsmachines

Om het verpakkingsproces makkelijker te laten verlopen, bieden wij ook tal van verpakkingsmachines. Steeds kunnen wij de klant een oplossing aanbieden voor zijn verpakkingsprobleem.
Ontdek de verpakkingsmachines
Image

Niet zeker welk materiaal je nodig hebt?

We bekijken graag samen wat voor jou de beste oplossing is.
Krijg ons advies via mail of afspraak
Of bel ons op +32 3 613 21 12
Image