Hoe werken Gilles en Walter?

Wij zijn Gilles Roose en Walter Vanbelle.  Als Rovapack combineren we 30 jaar ervaring met verpakkingsmaterialen en machines met een passie voor innovatieMaatwerk en persoonlijke service zijn daarbij onze basiswaarden.  

Elk specifiek verpakkingsprobleem van een bedrijf is anders, en heeft daarom nood aan een iets andere oplossing.  Dit begrijpen wij al lang, dus geen automatische piloot bij ons! 

In plaats daarvan proberen we, door eerst de juiste vragen te stellen en naar jullie te luisteren, erachter te komen waar jullie organisatie nood aan heeft.  Want bij het kiezen van de juiste verpakking komt vaak heel wat kijken.

Wie weet hebben jullie wel een speciaal formaat van doos nodig in een zeer stevig karton?  Of misschien is het belangrijk dat de dozen in de exacte kleuren van jullie bedrijf zijn met jullie logo op?  

Dit soort van belangrijke zaken komen pas naar boven in een grondig en persoonlijk gesprek.  In deze gesprekken gaan we daarom samen op zoek naar wat voor jullie bedrijf de beste oplossingen kunnen zijn voor jullie specifieke verpakkingsproblemen. 

Misschien zijn die oplossingen gewoon heel simpel en klassiek.  Maar evengoed kan het zijn dat jullie verpakkingsproblemen om nieuwe innovatieve oplossingen vragen.  Geen enkel probleem!  Het is ook hierin waar al onze jarenlange ervaring en kennis van de verpakkingswereld jullie bedrijf van pas kan komen.

Twijfel dus niet, en maak vandaag nog een afspraak met ons.