Pak sneller in met de Easy Tape Cutter plakbandhouder

Easy Tape Cutter plakbandhouder
 • Bespaar tijd (tot 1 uur per dag)
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Veilig
 • Perfect voor cadeaus en pakjes
 • Efficiënt
Ontdek hoe het werkt

Geen geknoei meer met plakband

Cadeautjes en andere producten inpakken kost vaak veel meer tijd dan zou moeten.  Wie heeft er nog geen gevecht geleverd met zijn plakband en plakbandhouder terwijl men iets wil dichtplakken? 
Vooral tijdens drukke periodes kan dit heel wat frustratie veroorzaken.  Klanten hebben bijvoorbeeld het gevoel eindeloos te moeten wachten tot het hun beurt is, het afscheurmesje is bot en geeft veel te lange stukjes plakband, de afgesneden stukjes moeten eerst op de toonbank geplakt worden,...

Dit behoort met de Easy Tape Cutter allemaal tot de verleden tijd!  Geen geknoei meer met plakband.  In een handomdraai heb je tot 9 gelijke stukjes plakband meteen voorgesneden klaarliggen.  Gewoon afnemen en plakken!

Ideaal voor winkeliers, verenigingen en iedereen die vaak moet inpakken.

Hoe bespaar je tijd met de Easy Tape Cutter plakbandhouder?

Wanneer je met een gewone tape dispenser iets wil inpakken of dichtplakken, is het vaak slim om al vooraf een aantal stukjes voor te snijden en die op je toonbank te plakken.  Zodat je er snel en makkelijk aankan eens je begint met dichtplakken.  Dit kost echter allemaal tijd en, zeker wanneer het mes bot is of er geen schaar voor handen is, extra moeite.

Deze problemen en frustraties voorkomen, is net het grote voordeel van de Easy Tape Cutter!

Achteraan rechts op het toestel, is er plaats om tot drie rollen plakband naast elkaar te hangen.  Die rollen verbind je makkelijk, snel en veilig met het snijwiel.  Het is hier dat al je voorgesneden stukjes plakband voor het grijpen zullen liggen.
Eens die rollen plakband dus verbonden zijn met het veilige snijwiel, moet je enkel nog maar aan de handige knop aan de zijkant draaien.  Op die makkelijke manier heb je letterlijk op 2 seconden tot 9 gelijke stukjes plakband bij de hand!

De lengte van deze voorgesneden stukjes zijn lang genoeg voor veruit de meeste noden.  Natuurlijk kan het voorvallen dat je soms een iets langere lengte plakband nodig hebt.  Geen probleem.  Links op het toestel kan je even makkelijk en snel op de traditionele manier een langere lengte afsnijden.

Prijs: € 55

*Incl. 20 rollen plakband

Wil jij graag een Easy Tape Cutter?

Laat hier je telefoonnummer achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

  Klanten kochten ook:

  Nog niet helemaal overtuigd? Maak een proefbestelling!

  Je ontvangt een Easy Tape Cutter die je gedurende 2 weken mag testen. Niet overtuigd? Dan stuur je hem gewoon gratis terug!

  +32 3 613 21 12

  Image